zondag 9 november 2008

Zes dagen Londen: Dag 6

De zesde dag stond geheel in het teken van James Bond. De nieuwste film uit de langslopende filmreeks uit de geschiedenis, genaamd "Quantum Of Solace" beleefde namelijk op deze dag zijn wereldpremiere op Leicester Square in London. Bij deze premiere was natuurlijk iedereen aanwezig die iets voor de film betekent heeft, zowel cast als crew.
Daarom is het ook jammer dat ik ook een paar grote namen op deze premiere niet heb kunnen bemachtigen. Reisgenoot Rene bewees dat ik het dieptepunt zeker niet behaald had op deze premiere, wederom bleef de goede man met lege handen (Bondkoffer niet meegerekend) en een teleurgestelde blik achter op een Leicester Square dat zwart zag van de mensen.
Mijn successen van deze dag bleven beperkt tot de volgende namen:
-Michael G. Wilson. De producer van een groot aantal James bond films signeerde mijn posterfoto van Quantum Of Solace en poseerde voor de foto.
-Barbara Broccoli, producer van een groot aantal James bond films, signeerde mijn posterfoto van Quantum Of Solace en poseerde voor de foto.
Jack White, die de titelsong "Another Way To Die" heeft geschreven en samen met Alicia Keys ter gehore brengt, signeerde mijn "Quantum Of Solace" posterfoto en poseerde voor de foto.
Giancarlo Giannini, signeerdede posterfoto van "Quantum Of Solace", de DVD-covers van "Mimic" en "Hannibal", maar had helaas geen tijd om te poseren voor een foto. Gelukkig had ik die de vorige keer bij de Casino Royale premiere wel al kunnen bemachtigen...
Marc Forster, regisseur van onder andere "Quantum Of Solace", "The Kite Runner", "Finding Neverland" en "Monster's Ball" signeerde de posterfoto van "Quantum Of Solace" en poseerde voor de foto.
Grace Jones, zangeres en James Bond girl uit de film "A View To A Kill" was te gast bij de premiere en was bereid te poseren voor de foto.
Rick Yune, bekend uit de films "Die Another Day" en "The Fast And The Furious" was te gast bij de premiere en was bereid te poseren voor een foto.
En dat was helaas alweer het einde van mijn zesdaagse trip naar London...

Geen opmerkingen: