zondag 16 november 2008

Weekend Of Horrors 2008

Voor het vierde jaar op rij, ben ik naar Duitsland gereisd om daar het "Weekend Of Horrors" bij te wonen, een filmconventie gespecialiseerd in, hoe kan het anders, horrorfilms. Zoals elk jaar waren er ditmaal ook weer een acteurs afgereisd Bottrop, alwaar ze voor fans zouden signeren en poseren. Daar aangekomen waren de volgende mensen aanwezig op de, altijd leuke, filmconventie;
-Michael Biehn, bekend van onder andere "Aliens", "The Terminator" en "The Abyss" signeerde mijn DVD-covers van "The Rock" en "The Abyss", mijn filmcell van "Terminator" en de DVD-boxset van "Aliens". Verder poseerde de acteur, die naast zijn films ook nog naam en faam heeft gekregen door zijn vele cancellations op eerdere beurzen, voor de foto.
-William Forsythe, bekend van onder andere "The Rock", "Once Upon A Time In America" & "Deuce Bigalow" signeerde mijn DVD-cover van "The Rock" en poseerde voor de foto.
-Tyler Mane, onder andere bekend als Sabretooth uit "X-Men", Michael Myers uit "Halloween" en King Ajax uit "Troy". Tyler signeerde voor mij de DVD-cover van "Troy" en poseerde voor de foto.
Andrew Bryniarski, bekend als Leatherface uit "The Texas Chainsaw Massacre", Chip Shreck uit "Batman Returns" en als Patrick 'Madman' Kelly uit "Any Given Sunday" poseerde voor de foto.
Sid Haig (House Of A 1000 Corpses, The Devils Rejects & Halloween) en Bill Mosely (House Of A 1000 Corpses, The Devil's Rejects & Halloween) poseren samen voor de foto.
Sid Haig (ook nog te zien in onder andere "James Bond: Diamonds Are Forever", "Kill Bill" en "Jackie Brown") poseert nogmaals voor de foto.
Bill Moseley (ook nog onder andere te zien in "Thr3e", "Carnivale" en "Live From Baghdad") poseerde nogmaals voor de foto.
Jed Brophy, bekend van onder andere "Braindead", "Lord Of The Rings" en "King Kong" signeerde mijn "Braindead" DVD-cover en poseerde voor de foto.
Timothy Balme, bekend uit de film "Braindead" signeerde mijn DVD-cover van "Braindead" en poseerde voor de foto.
Timothy Balme en Jed Brophy poseren samen voor de foto.
Derek Mears, bekend als Jason Voorhees uit de aankomende remake van "Friday The 13th" en verder ook nog uit "The Hills Have Eyes 2" poseerde voor de foto.
P.J. Soles, bekend van onder andere "Halloween", "The Devil's Rejects" en "Carrie" poseerde voor de foto.
Harvey Stephens, bekend dankzij zijn wereldberoemde en angstaanjagende rol van Damien in "The Omen" poseerde voor de foto.
Jennifer Blanc, bekend van onder andere de televisieserie "Dark Angel" poseerde voor de foto.

1 opmerking:

Tom Lempers zei

Wat ben je nou op m'n site aan 't schreeuwen? Stomme flikkor!