dinsdag 20 juli 2010

London Film & Comic Con 2010

Ieder jaar wirdt in Londen het grootste film & comic evenement van Europa gehouden, namelijk de London Film & Comic Con (ookwel LFCC). Hier stonden tientallen standhouders die allerlei producten aanbieden op het gebied van film & comics. Ook worden er nieuwe games gepromoot, cosplay's georganiseerd en worden er originele filmprops getoond, zoals deze keer de Batmobil uit de twee laatste Batman films. Toch staat LFCC vooral voor iets anders bekend en dat zijn de sterren die daar aanwezig zijn om te signeren of deel te nemen aan photoshoots...en dan wordt het natuurlijk pas echt interessant voor mij!
William Shatner, natuurlijk een legende door zijn rol als Captain James T. Kirk de oude "Star Trek" serie en films. Verder heeft hij nog naam gemaakt als Sgt. T.J. Hooker in de serie "T.J. Hooker" en recentelijk nog als Denny Crane in de serie "Boston Legal". De, bijna 80 jarige, acteur poseerde voor de foto.
Mike Tyson, een van de beste en beroemdste boksers ooit, is in filmland natuurlijk geen grote naam. Hij is zichzelf in de documentaire Tyson en speelt een hilarische bijrol in de film The Hangover. Genoeg reden om binnen, maar vooral ook buiten filmland, om met hem op de foto te gaan...
Katee Sackhoff, bekend van series als "Battlestar Galactica", "Nip/Tuck" en recentelijk natuurlijk "24", signeerde mijn poster van "24" en mijn posterfoto van "Battlestar Galactica" en poseerde (in de photoshoot) voor de foto.
Kristanna Loken, bekend van de series "The L Word", "Painkiller Jane" en natuurlijk de hitfilm Terminator 3: Rise of the Machines waar ze Arnie's nemisis speelde, poseerde voor de foto.
William B. Davis, bekend geworden door zijn legendarische rol als de mysterieuze Cigarette Smoking Man in de hitserie "The X-Files", signeerde de boxset van "The X-Files Season 1" en poseerde voor de foto.
Sean Young, bekend van films als No Way Out, Dune en natuurlijk de klassieker Blade Runner, signeerde de DVD-cover van Blade Runner en poseerde voor de foto.
Kristanna Loken, de T-X (Terminatrix) uit de derde Terminator film signeerde de Terminator filmcell en poseerde voor de foto.
Sean Pertwee, bekend van films als Equilibrium, Dog Soldiers en Event Horizon, signeerde mijn DVD-box van Event Horizon en poseerde voor de foto.
Virginia Hey, bekend van films als Mad Max 2: The Road Warrior, The Living Daylights en de serie "Farscape", poseerde voor de foto.
Daniel Logan, bekend door zijn rol als Boba Fett in de film Star Wars: Episode II - Attack of the Clones, poseerde voor de foto.
Tom Noonan, bekend van films als RoboCop 2, Manhunter, Heat en de serie "Damages", poseerde voor de foto.
David Bailie, bekend van de Pirates of the Caribbean trilogy, poseerde voor de foto.
James Pax, bekend van de film Big Trouble in Little China, waarin hij het personage Lightning vertolkt, poseerde voor de foto.
Neil Marshall, bekend als regisseur van Dog Soldiers, The Descent, Doomsday en recentelijk Centurion, poseerde voor de foto.
Julie Caitlin Brown, bekend van de serie "Babylon 5", is nu manager van een aantal sterren die vertegenwoordigd op events als deze. Toch wilde ze wel even poseren voor de foto.
Andrew Robinson, bekend van de films Dirty Harry, Hellraiser en de serie "Star Trek: Deep Space Nine", poseerde voor de foto.
Nicola Cunningham, bekend van de film Shaun of the Dead, poseerde voor de foto.
Tom Morga, stuntacteur voor bijvoorbeeld de films Halloween 4: The Return of Michael Myers en Army of Darkness , poseerde voor de foto.
The Fantastic Five (f.l.t.r.; Ben, Danny, Lee, Dom -or is it Don?, Rene) in front of the Earls Court 2 building where we had another great time together! Special thanks goes to Ben and Lee, for letting me stay over again (and again, and again) and for Dom, who even slept in the same bed!
After the LFCC, we decided to get some dinner together, which was actually pretty nice (and cheap due to another failure of the waitress). After the dinner we decided to go see Inception together, which was en exceptional film. Special thanks goes to Rene this time, who "entertained" us with his snoring during 95% of the film. Good Job!
I also added a trailer of the movie, to do some promotion for this great movie myself!

Geen opmerkingen: