maandag 19 juli 2010

The Karate Kid Londen Premiere

In Londen vond de Europese premiere plaats van de film The Karate Kid, een remake van de klassieker uit 1984, met in de hoofdrollen Ralph Macchio en de overleden Pat Morita. De remake heeft in de hoofdrollen Jackie Chan en Jaden Smith, inderdaad de zoon van Will Smith.
Will Smith, bekend van films als Independence Day, Men in Black en Bad Boys, signeerde de al eerder geposeerde foto die hijzelf gemaakt had in Cannes twee jaar geleden.
Jaden Smith, bekend van The Day the Earth Stood Still en The Pursuit of Happyness signeerde de Blu-Ray cover van The Pursuit of Happyness.
Jackie Chan, bekend van films als Kung Fu Panda, The Medallion en The Tuxedo, signeerde de helft van de DVD-cover van Rumble in the Bronx en de helft van de Blu-Ray cover van The Forbidden Kingdom aangezien hij, waarschjinlijk, zijn handtekening uitsmeerde over twee covers.
Harald Zwart, de regisseur van The Karate Kid, heeft Nederlandse roots, hij is er namelijk geboren. Voor mij signeerde de ex-Nederlander de DVD-covers van The Pink Panther 2 en Agent Cody Banks en poseerde voor de foto.

Geen opmerkingen: