dinsdag 2 oktober 2007

Premiere The Kingdom in Amsterdam

Op maandag 1 oktober vond de Nederlandse premiere van de nieuwe actiefilm "The Kingdom" plaats, natuurlijk in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid waren hoofdrolspelers Jamie Foxx en Ashraf Barhom naar Nederland gekomen om de film te promoten. Een aantal collector's waaronder ikzelf waren afgereisd naar Amsterdam om de premiere bij te wonen. Traditiegetrouw werd er gewacht in de Burger King tegenover het theater. Deze multiculturele locatie die naast ons ook nog werd bevolkt door muizen en kreunende vrouwen voorzag in onze wens fastfood te nuttigen alvorens wij ons bij het "Belgisch Genot" (zie Film By The Sea Festival) aan de hekken voegden. Daar wachtende en biddende op blijvend droog weer zagen we menig Nederlands C-Sterretje (uit bijvoorbeeld GTST) naar hartelust zijn of haar imago oppoetsen bij de journalisten waar ze maar al te graag interviews gaven. Tussen de collector's was inmiddels wat commotie ontstaan omtrent de vraag of Jamie Foxx eigenlijk wel aardig was of zou signeren. Onze onrust en onzekerheid zou snel beantwoord worden door de oscarwinnaar zelf, daar hij een snelle en afstandelijke ronde maakte. Het wachten van iedere collector werd beantwoord met een handtekening. Een mooie geposeerde foto zat er echter voor niemand in. Al met al, gezien de reputatie van Foxx, kunnen we spreken van een geslaagde dag. Ashraf Barhom, de wat minder bekende telg uit de film, heeft slechts gesigneerd bij ons omdat de vraag naar zijn handtekening minimaal was. Het geheel werd afgesloten door wederom een fastfood maaltijd in het wereldberoemde Kentucky Fried Chicken, in de volksmond ook wel bekend als KFC.

*Jamie Foxx, bekend uit de films Ray, Collateral, Jarhead & Miami Vice signeerde mijn Collateral filmcell en poseerde een beetje voor de foto.

*Ashraf Barhom sigeerde mijn Paradise Now DVD en poseerde voor de foto.*De "Fantastic Four" poseerde voor de foto tijdens het uitbuiken in de KFC.

Geen opmerkingen: