woensdag 28 oktober 2009

Terug Naar De Kust Premiere

Nederland heeft weer een premiere meegemaakt van een Nederlandse kwaliteitsfilm, namelijk Terug naar de kust. Een thriller van Vaderlandse bodem met in de hoofdrollen Linda de Mol, Koen De Bouw, Pierre Bokma, Huub Stapel en Daan Schuurmans. Naast natuurlijk de (bijna complete) cast, waren er ook tal van Bekende Nederlanders op de rode loper aanwezig.

Marco Borsato, natuurlijk bekend van ontelbare hits, is de laatste tijd helaas wat vervelend in het nieuws door zijn failliet verklaarde bedrijf The Entertainment Group. Marco Zelf blijft gelukkig wel nog lachen zoals duidelijk op onderstaande geposeerde foto zichtbaar is.
Monique van de Ven, bekend uit films als Amsterdamned, De aanslag en Turks fruit. Anders dan de vorige keer dat ik haar ontmoette, bleek ze nu heel aardig te zijn. Tegen de zin van haar man Edwin de Vries (die vreemd genoeg nu juist een stuk minder aangenaam was dan de vorige keer) nam ze uitgebreid de tijd om haar fans te voorzien van handtekeningen en foto's.
Voor mij betekende dit dat ze de DVD-covers signeerde van de films Turks fruit, De aanslag, Amsterdamned, Amazones en Zomerhitte (die zij zelf heeft geregiseerd). Verder nam ze, zoals al eerder gezegd, uitgebreid de tijd voor een geposeerde foto.
Linda de Mol, bekend als hoofdrolspeelster uit Ellis in Glamourland en nu dan ook uit Terug naar de kust, speelde verder nog in de series "Gooische vrouwen" en "Spangen". Linda signeerde voor mij de posterfoto van Terug naar de kust en poseerde kalmpjes voor de foto.
Beau van Erven Dorens, die naast presentator en journalist ook bekend is door zijn hoofdrollen i de films Feestje en Ik ook van jou. Beau signeerde DVD-covers van beide films en poseerde voor de foto.
Koen De Bouw, de Belgische acteur die naast een hoofdrol in Terug naar de kust verder nog hoofdrollen te pakken heeft in Belgische toppers als De indringer en De zaak Alzheimer, bleek een uiterst vriendelijke man te zijn. Voor mij signeerde hij de posterfoto van Terug naar de kust en de DVD-covers van Vermist, De indringer, Windkracht 10: Koksijde Rescue en De zaak Alzheimer.
Wendy Van Dijk, bekend van films als Alles is liefde, Liever verliefd en natuurlijk nog bekender van typetjes "Ushi" en nu ook nog "Lucretia" was deze avond een sprankelende persoonlijkheid als altijd. Voor mij signeerde Wendy de DVD-cover van Liever verliefd en poseerde ze voor de foto.
Marian Mudder, bekend als Vera Prins uit de politieserie "Baantjer", signeerde voor mij de DVD-box van Baantjes Seizoen 2 en poseerde voor de foto.
Daan Schuurmans, bekend uit films als Alles is liefde, Snowfever, Costa! en natuurlijk de dramaserie "Westenwind" signeerde voor mij de posterfoto van Terug naar de kust en de DVD-cover van Snowfever en poseerde voor de foto.
Bracha van Doesburgh, die vriendin van Daan Schuurmans, is vooral bekend door haar rollen in Moordwijven en Vet hard. Bracha poseerde lief voor de foto.
Peter Paul Muller, een graag geziene, maar bijna nooit opdagende gast op premieres, is vooral bekend door zijn hoofdrollen in films als Alles is liefde, De dominee en All Stars. Peter Paul poseerde voor de foto.
Annet Malherbe, bekend uit de serie "Gooische vrouwen", poseerde voor de foto.
Anna Drijver, bekend uit de film Bride Flight en Komt een vrouw bij de dokter poseerde voor de foto.
Erik Van Looy, bekend als regisseur van onder andere De zaak Alzheimer en Loft, signeerde de DVD-cover van De zaak Alzheimer en poseerde voor de foto.
Anneke Blok, bekend van films als Oorlogswinter, Alles is liefde en Zus & zo. Compleet dronken kwam ze uit de film waar ze voor mij de DVD-covers van eerdergenoemde titels signeert evenals poseert voor de foto.
Ariane Schluter, bekend van films als Terug naar de kust en Ober, signeerde voor mij de DVD-cover van 06/05 alsook de posterfoto van Terug naar de kust. Verder poseerde ze ook nog voor de foto.
Huub Stapel, bekend uit films als Terug naar de kust, De dominee, Amsterdamned, Flodder en De lift signeerde e posterfoto van Terug naar de kust en poseerde voor de foto.
Dirk Zeelenberg, bekend uit de films Zwartboek, Sextet en Simon, signeerde mijn DVD-covers van Simon en Sextet en poseerde voor de foto.
Everon Jackson Hooi, bekend uit de film Dood eind en de series "Goede tijden, slechte tijden" en "De erfenis" signeerde mijn DVD-boxset van "De erfenis" en poseerde voor de foto.
Ate de Jong, bekend als regisseur van onder andere de films Fogbound en Drop Dead Fred poseerde voor de foto.
Jeroen Krabbé, bekend van internationale films als The Living Daylights en The Fugitive en nationale toppers als Soldaat van Oranje en De vierde man signeerde de DVD-covers van No Mercy en The Fugitive. (Foto Wit Licht premiere december 2008)

Geen opmerkingen: