woensdag 28 oktober 2009

Couples Retreat Amsterdam Premiere

De komische film Couples Retreat heeft in de hoofdrollen Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau, Malin Akerman en Kristen Bell. Speciaal voor de premiere van deze film kwamen Vince Vaughn en Malin Akerman naar Nederland om de film aan ons voor te stellen... Iets dat ik natuurlijk niet mocht missen!
Malin Akerman, bekend uit films als Watchmen, The Heartbreak Kid en Harold & Kumar Go to White Castle, was echt een schatje! Voor mij signeerde ze zowel de Blue Ray-cover als de posterfoto van Watchmen alsook de DVD-cover van The Heartbreak Kid En ze vond het ook totaal geen probleem om met me op de foto te gaan...
Vince Vaughn (o.a. Dodgeball: A True Underdog Story, Wedding Crashers, Psycho & The Lost World: Jurassic Park) was echter uit heel ander hout gesneden.Het soort hout waar ze geen mooie planken meer van maken. Deze chagrijnige man had namelijk nergens zin in, tijdens de premiere-dag had meneer namelijk een "quiet-day". Met pijn en moeite signeerde hij mijn DVD-cover van Dodgeball: A True Underdog Story. Een foto was echter teveel gevraagd...dan ga je echt te ver!

Geen opmerkingen: