zondag 10 mei 2009

Weekend Of Horrors 5

Gisteren was het weer tijd voor een Weekend Of Horrors. En wel de vijfde editie alweer. De Weekend Of Horrors staat altijd garant voor een aantal garanties zoals de "Nicht dabei sind" cancellations aan de deur, gefrustreeerde crewleden die iedere editie steeds moeilijker lijken te doen en natuurlijk horrorgerelateerde special guests. Ook deze editie waren deze garanties weer ruimschoots vertegenwoordigd.

Deze editie reed ik met mijn vrienden Rene, Tom, Gregory en Bart richting het Duitse Bottrop om daar de horrorbeurs van een bezoekje te voorzien. Nadat Tom tijdens de reis een aantal cynische (of volgens hemzelf cynistische) opmerkingen geplaatst te hebben, bereikten we het conventiegebouw. Daar binnengekomen genoten we van de "Nicht Dabei Sind" cancellations, de horrorgerelateerde merchandise en DVD's vervolgden we onze weg richting de special guests...

John Saxon, bekend van films als "Enter The Dragon", "A Nightmare On Elmstreet" en "Beverly Hills Cop 3", signeerde mijn DVD-box van "Beverly Hills Cop" en poseerde voor de foto.
Dee Wallace, bekend uit als "Cujo", "Critters" en natuurlijk "E.T." signeerde mijn DVD van "E.T." en poseerde voor de foto.
Lance Henricksen, bekend van films als "Terminator", "Aliens" en "Hard Target" poseerde hier voor de foto.
Hanna Hall, bekend uit films als "Halloween" en "Forrest Gump" poseerde hieronder voor de foto.
En om een beter resultaat te verkrijgen deed ze dat gewoon nog eens...
Cybil Danning, bekend van "Halloween" en de klassiekers " Komm nur, mein liebstes Vögelein ", " Das Mädchen mit der heißen Masche " en " Blutjung und liebeshungrig " poseerde nietsverhullend voor de foto.
Uwe Boll, 's werelds slechtste regisseur, signeerde een cap van zijn filmisch hoogtepunt "Bloodrayne" en poseerde voor de foto...
Ruggero Deodato, regisseur van onder andere de ranzige film "Cannibal Holocaust" en "Wave Of Lust" en tevens The Italian Cannibal in het vervolg op de succesvolle martelporno "Hostel", poseerde voor de foto.
Al Cliver en Ottaviano Dell Acqua zijn beiden bekend uit de Lucio Fulci zombiefilm "Zombie 2". Ze poseerden hieronder samen voor de foto.
Ottaviano Dell Acqua poseerde hieronder nog eens voor de foto.
Al Cliver poseerde voor de foto.
Als afsluiting wil ik jullie de foto met Richard Johnson niet onthouden. De acteur bekend uit "The Haunting" en "Zombie 2" wilde poseren voor de foto, maar het gefrustreerde crewlid stak hier een stokje voor...

Geen opmerkingen: