woensdag 4 maart 2009

Kopenhagen in Limburg

Huh, ligt Kopenhagen in Limburg? Nee, natuurlijk niet. Kopenhagen wàs alleen in Limburg, in Heerlen om precies te zijn. Het nationale toneel bracht de toneelvoorstelling naar de prachtig verbouwde stadsschouwburg, waar de vernieuwde zalen zo mooi zijn geworden dat het Royal Theater in Heerlen groen ziet van jaloezie. In de voorstelling van Kopenhagen werden de hoofdrollen vertolkt door Bram van der Vlugt, Liz Snoijink en Stefan de Walle.
Bram van der Vlugt, die ieder jaar in de huid kruipt van de grootste kindervriend (op de ijsman na dan) van Nederland, namelijk Sinterklaas. Naast deze rol is Bram ook nog te zien in de series "Unit 13" en "Keyzer & De Boer Advocaten". Verder is Bram nog te zien in de komische film "Filmpje!", waar Paul de Leeuw wèl liet zien over enig komisch talent te beschikken.
Bram van der Vlugt signeerde mijn DVD-covers van "Unit 13" en "Filmpje!" en poseerde voor de foto.
Liz Snoijink, bekend van onder andere de series "Julia's Tango" en "Vrouwenvleugel" signeerde mijn DVD-covers van "De Lift" & "Sl8n8" en poseerde voor de foto.
Stefan de Walle, vooral bekend als Kees Flodder uit het tweede vervolg van de succesvolle filmserie "Flodder". Hierna speelde Stefan dezelfde rol nog eens in de eveneens succesvolle televisie van "Flodder". Stefan poseerde voor de foto.

Geen opmerkingen: