donderdag 10 juni 2010

Killers in Londen!

Op een regenachtige woensdag werd de Europese premiere van de film Killers gehouden in het kleine, maar vaak ook fijne, Odeon West End theater. Al snel was bekend dat Ashton Kutcher niet bij de filmpremiere aanwezig kon zijn. Jammer, maar niet getreurd, Katherine Heigl en regisseur Robert Luketic woonde de premiere wel bij... En laat op deze regenachtige woensdag dan ook nog eens het zonnetje gaan schijnen!

Katherine Heigl, vooral internationaal bekend door haar hoofdrollen in de succes-serie's "Grey's Anatomy" en "Roswell", is verder nog bekend uit films als The Ugly Truth, Knocked Up en natuurlijk niet te vergeten Under Siege 2: Dark Territory. Voor mij signeerde de DVD-covers van Under Siege 2: Dark Territory, Knocked Up, The Ugly Truth en de DVD-boxset van "Grey's Anatomy Season 1". Tevens poseerde ze voor de foto.

Robert Luketic, de Australische regisseur van onder andere The Ugly Truth, 21 en Legally Blonde signeerde de DVD-covers van Legally Blonde en The Ugly Truth, de Blu-Ray cover van 21 en poseerde voor de foto.

Geen opmerkingen: