woensdag 21 april 2010

Premiere De Gelukkige Huisvrouw

Pas geleden was de premiere van De gelukkige huisvrouw, met in de hoofdrollen Carice van Houten en Waldemar Torenstra. Normaal gesproken geen premiere waar ik helemaal voor naar Amsterdam zou reizen, ware het niet dat ik van te voren te horen kreeg dat de premiere door niemand minder dan Famke Janssen, zou worden bijgewoond.
Famke Janssen, bekend van films als X-Men, GoldenEye en natuurlijk ook de televisieserie "Nip/Tuck" signeerde mijn filmcell van X-Men: The Last Stand en poseerde voor de foto.
Victor Reinier, bekend van TV-series als "Flikken Maastricht" en "Baantjer" signeerde mijn DVD-boxset van "Baantjer Seizoen 2" en poseerde voor de foto.
Waldemar Torenstra, bekend van films als De gelukkige huisvrouw, Zomerhitte en Bride Flight signeerde de DVD-cover van Bride Flight en poseerde voor de foto.
Na de premiere komt iedereen die naar binnen gaat, natuurlijk ook weer naar buiten. Altijd het wachten waard natuurlijk...
Famke Janssen, signeerde bij het naar buiten gaan de poster van GoldenEye en poseerde nogmaals voor de foto.
Carice van Houten, bekend van de films Zwartboek, Alles is liefde en Valkyrie signeerde de DVD-covers van Valkyrie, Dorothy en de posterfoto van Komt een vrouw bij de dokter. Tevens poseerde ze voor de foto.
Victoria Koblenko, bekend van films als Sl8n8 en Dood eind poseerde voor de foto.
Willeke van Ammelrooy, bekend van films als Bride Flight en De lift, signeerde een posterfoto van Bride Flight, de DVD-covers van Bride Flight, Dennis P. en De lift en poseerde voor de foto. Reinout Oerlemans, bekend als regisseur van de hitfilm Komt een vrouw bij de dokter en natuurlijk als Arnie uit "Goede tijden, slechte tijden" signeerde de posterfoto van Komt een vrouw bij de dokter en poseerde voor de foto.
Halina Reijn, bekend van films als Zwartboek, Grimm en Valkyrie signeerde de DVD-covers van Valkyrie en Grimm en poseerde voor de foto.
Anna Drijver, bekend van films als Bride Flight, Stella's oorlog en Komt een vrouw bij de dokter signeerde de posterfoto van Komt een vrouw bij de dokter en de DVD-covers van Bride Flight en Stella's oorlog. Tevens poseerde ze voor de foto.
Anneke Blok, bekend van films als Alles is liefde, Tiramisu en Oorlogswinter, signeerde de Blu-Ray cover van Oorlogswinter en poseerde voor de foto.
Monique van de Ven, bekend van films als De aanslag, Amsterdamned en Turks fruit, signeerde mijn DVD-cover van Hoge hakken, echte liefde en poseerde voor de foto.
Edwin de Vries, bekend van films als The Discovery of Heaven, Do Not Disturb en Dennis P. signeerde mijn DVD-cover van Dennis P. en poseerde voor de foto.
Jaap Spijkers, bekend van films als Grimm, De tweeling, De Poolse bruid en Terug naar de kust signeerde mijn DVD-covers van Terug naar de kust en De tweeling en poseerde voor de foto.
Joram Lürsen, regisseur van "Vuurzee" en Alles is liefde signeerde mijn DVD-boxset van "Vuurzee" en poseerde voor de foto.
Mattijn Hartemink, bekend van films als Bride Flight en Moordwijven signeerde de posterfoto van Bride Flight en de DVD-cover van Bride Flight en poseerde voor de foto.
Hans Klok, de wereldberoemde magier, poseerde voor de foto.
Daniël Boissevain, bekend van series als "Gooische vrouwen", "Meiden van de Wit" en films als Wild Romance en De Zeemeerman poseerde voor de foto.

Geen opmerkingen: