zondag 6 december 2009

Premiere Dossier K

Enkele jaren geleden scoorde de film De zaak Alzheimer in Belgie in dikke hit. De misdaadthriller met in de hoofdrollen Jan Decleir, Werner De Smedt, Koen De Bouw en Hilde De Baerdemaeker was een Vlaamse productie met de allure van een echte Hollywoodthriller. Aangezien de schrijver nog een verhaal over de personages (Excl. Jan Decleir dan) was het dan ook slechts een kwestie van tijd voordat ook dat verhaal (Dossier K.) zijn eigen verfilming zou krijgen.

Ik ben met Rene naar Antwerpen gereden, alwaar we samen met Gregory en Stjepko probeerden zoveel mogelijk handtekeningen en foto's te scoren van cast en crew.
Werner De Smedt, bekend van de films De zaak Alzheimer, Alias en de serie "Flikken" signeerde mijn DVD-cover van De zaak Alzheimer en poseerde voor de foto.
Hilde De Baerdemaeker, bekend van de films De zaak Alzheimer, Alias en de serie "Louislouise" signeerde mijn DVD-cover van De zaak Alzheimer en poseerde voor de foto.
Filip Peeters, bekend van films als De indringer, De hel van Tanger en De zaak Alzheimer signeerde mijn DVD-covers van De zaak Alzheimer en De indringer en poseerde voor de foto.
Jan Verheyen, bekend als regisseur van onder andere Dossier K., Vermist en Alias signeerde mijn DVD-cover van Vermist en poseerde voor de foto.
Greg Timmermans, bekend van films als Dossier K. en Ben X poseerde voor de foto.
Blerim Destani, bekend van films als Dossier K. en Get Low poseerde voor de foto.
Jappe Claes, bekend van films als De zaak Alzheimer, Zus & zo en de serie "Matroesjka's 2". Voor mij signeerde hij de DVD-cover van De zaak Alzheimer en poseerde voor de foto.
Koen De Bouw, bekend van films als Terug naar de kust, Loft, De indringer en De zaak Alzheimer poseerde voor de foto.
Urbanus, bekend van films als Koko Flanel, Hector, Suske en Wiske: De duistere diamant en K3 en het ijsprinsesje poseerde voor de foto.
Peter Van den Begin, bekend van de series "Matroesjka's", "Matroesjka's 2" en de films Vet hard en Wit licht. Van den Begin signeerde voor mij de DVD-boxset van "Matroesjka's 2" en poserde voor de foto.
Stany Crets, bekend als Clem De Donder uit de serie "Matroesjka's" signeerde de DVD-boxset van "Matroesjka's" en poseerde voor de foto.
Herbert Flack, bekend van de serie "Aspe" poseerde voor de foto.
Marie Vinck, bekend als hoofdrolspeelster uit de film De kus poseerde voor de foto.
Ludo Busschots, bekend van de film Windkracht 10: Koksijde Rescue signeerde de DVD-cover van Windkracht 10: Koksijde Rescue en poseerde voor de foto.
Hans Herbots, regisseur van onder andere Windkracht 10: Koksijde Rescue signeerde de DVD-cover van Windkracht 10: Koksijde Rescue en poseerde voor de foto.


Geen opmerkingen: