vrijdag 4 december 2009

London: Cat On A Hot Tin Roof

Een van de belangrijkste toneelstukken die te zien waren in Londen tijdens mijn trip was het stuk "Cat On A Hot Tin Roof" met in de hoofdrollen James Earl Jones, Sanaa Lathan en Adrian Lester.

James Earl Jones is bekend van zijn rollen in Clear and Present Danger, Best of the Best, Coming to America en natuurlijk als de stem van Darth Vader uit de Star Wars films. Helaas was een foto met de acteur niet mogelijk doordat hij niet tegen flitslicht kan. Wel signeerde hij voor mij de DVD-covers van Conan the Barbarian, Allan Quatermain and the Lost City of Gold, The Hunt for Red October, Patriot Games, Clear and Present Danger, The Lion King, een foto van Darth Vader en de DVD-boxset van Star Wars.

Sanaa Lathan, bekend van AVP: Alien vs. Predator, Out of Time en de hitserie "Nip/Tuck" signeerde voor mij de filmcell van AVP: Alien vs. Predator en poseerde voor de foto.
Nina Sosanya, bekend van de serie "Teachers" en de film Love Actually signeerde mijn DVD-boxset van "Teachers" en de DVD-cover van Love Actually. Daarnasst poseerde ze ook nog voor de foto.
Debbie Allen, als actrice bekend uit de originele Fame, is de regisseuse van toneelstuk. Tegenwoordig staat Allen meer achter de schermen als voor de schermen. Ze vond het in elk geval geen probleem voor de lens te gaan staan voor een foto met ons tweetjes...
Adrian Lester, bekend van de films Doomsday, Primary Colors en de series "Bonekickers" en "Hustle" signeerde mijn DVD-covers van Doomsday en Primary Colors en poseerde voor de foto.
Een foto uit het toneelstuk "Cat On A Hot Tin Roof" dat op dit moment speelt in het Novello Theatre in Londen.

Geen opmerkingen: