zondag 15 november 2009

Unesco Gala 2009

Direct na de "Weekend Of Horrors" ben ik samen met Tom, Rene en Gregory doorgereden naar Dusseldorf waar het Unesco Gala op ons wachtte...

Voor mij was het de eerste keer dat ik het gala bezocht. Traditioneel gezien bezoeken altijd enkele internationale beroemdheden het gala. Zo ook dit jaar!

Forest Whitaker, de Oscarwinnende acteur uit onder andere The Last King of Scotland, Panic Room, Species en Vantage Point signeerde voor mij de posterfoto van Vantage Point en de DVD-boxset van "The Shield Season 5". Tevens poseerde de vriendelijke acteur voor de foto.
Stephen Dorff, bekend uit de films Blade, Blood and Wine, FeardotCom, Felon en niet te vergeten Alone in the Dark, was onverwachts ook aanwezig op het gala. Een goed moment om een foto met hem te nemen. Tevens signeerde hij, na het gebruik van enige overredingskracht, zijn naar eigen (en ieder ander weldenkend mens) zegge slechtste film ooit Alone in the Dark, ondanks dat hij deze film haat.
Jermaine Jackson, (ja, inderdaad de broer van...) poseerde voor de foto.
Hans Klok, de wereldberoemde Nederlandse illusionist, poseerde voor de foto.
Een erg leuke verrassing op het gala was Klaus Maria Brandauer. De voor een Oscar genomineerde acteur is vooral bekend door zijn rollen in Never Say Never Again, Out of Africa, The Lightship en The Russia House. Zonder problemen poseerde hij voor de foto.
Om de avond met een knaller af te sluiten besloot ik nog een foto te nemen met Roberto Blanco. Deze zanger is natuurlijk vooral bekend door hits als "Heute so, morgen so" (1969), "Der Puppenspieler von Mexiko" (1972) en "Ein bißchen Spaß muss sein" (1972).
Hierna volgde de betrekkelijk korte terugreis...

1 opmerking:

Gregory zei

En niet te vergeten, de wereldhit: "Quando Quando Quando"! :)