woensdag 18 november 2009

Raaf

Vanavond ben ik naar Heerlen gereden om daar te proberen om Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber te ontmoeten. En ik moet zeggen, het was het proberen meer dan waard! Ze waren allebei echt superaardig signeerden, poseerden en kletsten onder het genot van een pilsje...
Tygo Gernandt, eerst, is natuurlijk bekend van de films Van God Los, De dominee en Ik omhels je met 1000 armen. Door zijn geweldige rol in de eerstgenoemde film vile hij pas echt op bij mij (en met mij velen anderen!). Nadat ik hem vorig jaar al ontmoette op Bali was dit voor mij de tweede ontmoeting. En net als de eerste was deze ook een geweldige ervaring. Tygo vond het "Echt top, wat cool!" en zo signeerde hij dan ook onze eerdergemaakte geposeerde foto met de opmerking "Volgende keer samen naar Bali!" Verder signeerde hij ook nog de Blue-ray cover van Oorlogswinter en de DVD-covers van Ik omhels je met 1000 armen en Joyride. Zonder problemen poseerde hij wederom voor de foto.
Egbert Jan Weeber, die ik nog niet eerder had ontmoet, bleek net zo aardig te zijn als Tygo. Egbert Jan Weeber is vooral bekend door zijn rollen in Van God Los, Oesters van Nam Kee en Snowfever. Allemaal goeie films! Voor mij signeerde hij Oesters van Nam Kee en poseerde voor de foto.
Sanne Vogel is bekend van films als Het schnitzelparadijs, Alibi en De grot. Sanne poseerde, zoals hieronder is te zien, voor de foto.
Bedankt voor de superavond jongens! Tot de volgende keer...

1 opmerking:

miriam en jeroen zei

Hai Danny,
het is echt waar, je krijgt een krans als je op hawaii bent!!!
Leuke site, ziet er goed uit en je bent al druk bezig zo te zien.

Groeten aan je ouders

jeroen en miriam uit de bus
USA 08/10