woensdag 12 mei 2010

World Premiere Prince Of Persia @ Westfield Londen

Op 9 mei jongstleden ging in Londen de film Prince of Persia: The Sands of Time in premiere in het Westfield winkelcentrum, het grootste van Europa. Vor het eerst werd een premiere gehouden in dit winkelcentrum, en het zou hoe dan ook een memorabele premiere worden... Allereerst door een uit Rusland afkomstige Femme-Fatale die zich tussen mij en twee en twee Duitse meiden in had gewrongen... Ten tweede omdat haar "kleine" vriendin, die meer weghad van een uit de kluiten gewassen aangespoelde walvis, die net een dertien-gangen menu bij de Burger King had verorberd, zich er ook nog tussen had gepropt, waardoor beiden (!) Duitse meiden van de eerste rij weg werden gedrukt. Tevens had de vette, opgeblazen zeekoe ook nog het lef om te beweren dat ik steeds meer plek van haar had ingenomen, terwijl zij zelf al vier plaatsen innam... Uiteraard heb ik het hierbij niet laten zitten, ook niet toen er gedreigd werd om de security erbij te halen. Hadden ze het maar gedaan, dan hadden ze haar weg kunnen takelen van de eerste rij! Maar goed, ik dwaal af! Terug naar waar het werkelijk om gaat, en dat zijn de ontmoetingen tijdens deze premiere. Nadat ik voor de premiere van plek had gewisseld, om mijn kansen te vergroten en om en poging te doen adem te halen, nadat dat Russisch stuk vreten zuurstof voor vier man inademde, kon het plezier werkelijk beginnen...
Jake Gyllenhaal, de voor een Oscar genomineerde acteur die naast de hoofdrol in Prince of Persia: The Sands of Time, ook nog hoofdrollen speelt in o.a. Brokeback Mountain, The Day After Tomorrow & Donnie Darko, signeerde mijn poster van Prince of Persia: The Sands of Time, de Blu-Ray cover van The Day After Tomorrow en poseerde voor de foto. Later tijdens de inloop had ik nog de mogelijkheid om deze foto te afdrukken en ook nog tijdens dezelfde premiere te laten signeren! Super ontmoeting dus! Saillant detail is dat de Russische "schoonheden" de jonge acteur helemaal niet hebben mogen ontmoeten...
Gemma Arterton, bekend van o.a. Clash of the Titans, Quantum of Solace en nu dan ook Prince of Persia: The Sands of Time, signeerde mijn poster van Prince of Persia: The Sands of Time en deze eerder gemaakte geposeerde foto. (Foto: Februari 2010)
Ben Kingsley, Oscarwinnaar en bekend van toppers als Shutter Island, Schindler's List, maar ook van floppers als BloodRayne, Thunderbirds en The Love Guru signeerde de poster van Prince of Persia: The Sands of Time, maar poseerde helaas niet opnieuw voor de foto. (Foto: Maart 2009)
Mike Newell, regisseur van de film, is verder ook bekend van de regisseren van o.a. Harry Potter and the Goblet of Fire, Donnie Brasco & Four Weddings and a Funeral. Voor mij signeerde de regisseur de poster van Prince of Persia: The Sands of Time en de DVD-covers van Pushing Tin, Four Weddings and a Funeral, Donnie Brasco en de Blu-Ray cover van Harry Potter and the Goblet of Fire. Tevens poseerde hij voor de foto.
Jerry Bruckheimer, producent van vele blockbusters zoals National Treasure, King Arthur en "CSI: Crime Scene Investigation". Bruckheimer signeerde voor mij deze, eerder gemaakte, poseerde foto. (Foto: 08-05-2010, Claridges Londen)
Toby Kebbell, bekend van o.a.RocknRolla en Prince of Persia: The Sands of Time signeerde de poster van Prince of Persia: The Sands of Time, de Blu-Ray cover van RocknRolla en poseerde voor de foto.
Reece Ritchie, bekend van o.a. The Lovely Bones, 10,000 BC en Prince of Persia: The Sands of Time signeerde de poster van Prince of Persia: The Sands of Time en poseerde voor de foto.

Al met al kunnen we spreken van een geslaagde World Premiere in Westfield Shopping Centre, voor herhaling vatbaar!

Geen opmerkingen: