zondag 28 februari 2010

Critics Circle Awards 2010

Het prestigieuze Landmark Hotel in het midden van Londen was het decor van de Critics Circle Awards. Deze awards worden altijd enkele dagen gehouden voor de BAFTA-award uitreiking. Veel genomineerden voor de Critics Circle zijn ook genomineerd voor een BAFTA-Award.

Na niet ze heel lang gewacht te hebben begonnen de gasten dan eindelijk te arriveren. Echter was de security niet op het idee gekomen om hekken te plaatsen om de gasten een veilige en voorspoedige aankomst te bieden. Het werd echter een duw-en-trek werk om foto's en/of handtekeningen te bemachtigen.
Andy Serkis, bekend van films als The Cottage, The Prestige, The Lord of the Rings films, King Kong en het langverwachte The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn. Andy signeerde voor mij de DVD-covers van The Cottage, The Prestige en King Kong. Helaas behoorde een geposeerde foto niet tot de mogelijkheden. Christoph Waltz, bekend van de film Inglourious Basterds, signeerde de DVD-cover van Inglourious Basterds, maar ook hier behoorde een geposeerde foto niet tot de mogelijkheden.
Anne-Marie Duff, bekend uit de serie's"Shameless" en "The Virgin Queen" en de films Nowhere Boy en The Last Station signeerde mijn DVD-boxset van "Shameless" en poseerde voor de foto.
Christian McKay, bekend van Me and Orson Welles, poseerde voor de foto.
Echter toen iedereen binnen besloot ik zelf nog een kijkje te nemen in het hotel, waar ik de volgende mensen ontmoette;

Carey Mulligan, BAFTA-winnares, is vooral bekend door haar rollen in Wall Street: Money Never Sleeps, An Education, Public Enemies en Brothers. De vriendelijke actrice poseerde voor de foto.
Timothy Spall, bekend van films als Harry Potter and the Half-Blood Prince, Alice in Wonderland, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street en The Last Samurai, poseerde voor de foto.
Michael Fassbender, bekend van films als 300, Hunger, Eden Lake, Fish Tank en Inglourious Basterds, signeerde mijn DVD-cover van Inglourious Basterds en poseerde voor de foto.
Quentin Tarantino, een van de meest invloedrijke en innovatieve regisseurs allertijde is vooral beroemd geworden door films als Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill en Inglourious Basterds. Een van de toppers van deze reis, en vanaf nu aan de Wall Of Fame is een geposeerde foto met Mr. Brown himself.

Geen opmerkingen: