maandag 20 juli 2009

London Film & Comic Con 2009

Na twee jaar door afwezigheid geschitterd te hebben op de London Film & Comic Con (in Londen natuurlijk, waar anders?) vond ik dat het nu weer de hoogste tijd werd om een bezoekje te brengen aan de grootste conventie van Engeland.
Voor mij dus een uitgelezen mogelijk om, net zoals altijd, in een Ryanair-vliegtuig te stappen die mij veilig en wel naar Britse bodem vervoerde. Eenmaal in de Britse hoofdstad aangekomen ontmoette ik Nederlandse collega's Rene en Edward, Engelse collega's Lee, Ben en Dan en mijn Zwitserse collega Don. Lee en Ben waren zo vriendelijk om mij van onderdak te voorzien tijdens mijn korte uitstapje, waarvoor mijn dank groot is!
Eenmaal op de conventie aangekomen bleek het alweer erg druk te zijn, dat zou verder deze conventie geen probleem blijken.
De hoofdgast van deze edite van London Film & Comic Con (kort gezegd: LFCC) was Scott Bakula. Scott Bakula is vooral bekend door zijn rollen als Captain Jonathan Archer in "Star Trek Enterprise", Dr. Sam Beckett in "Quantum Leap" en uit films als "American Beauty", "Lord of Illusions" en "Color of Night". Bakula signeerde mijn DVD-cover van "Lord Of Illusions" en poseerde, na een hoop overtuigingskracht voor de foto.
Danny Trejo, bekend van films als "Desperado", "From Dusk Till Dawn", "Con Air", "Machete" en talloze andere projecten signeerde mijn DVD-cover van "Con Air" en mijn DVD-boxset van "Desperado" en poseerde verder ook nog voor de foto. Dat iemand die altijd zo'n slechte figuren speelt, zo'n vriendelijke persoonlijkheid kan zijn...
Peter Facinelli, nu vooral bekend door zijn grote rol in de wereldhit "Twilight". Verder is hij ook nog bekend geworden door rollen in de televisieseries "Damages" en "Six Feet Under" en de film "The Scorpion King". Peter signeerde mijn DVD-boxset van "Damages" en poseerde tijdens de photoshoot voor de foto.
Justin Chon is vooral bekend door zijn rol in de hitfilm "Twilight". Justin poseerde vriendelijk voor de foto.
Alex Meraz is nog niet zo bekend, maar daar gaat snel verandering in komen zodra de langverwachte "The Twilight Saga: New Moon" in de bioscopen gaat verschijnen. Alex poseerde vriendelijk voor de foto.
Jake Lloyd, bekend uit "Star Wars: Episode I - The Phantom Menace" en de Arnold Schwarzenegger flop "Jingle All the Way" signeerde mijn filmcell van "Star Wars" en poseerde voor de foto.
Hugh Quarshie, die de rol speelt van Captain Panaka in "Star Wars: Episode 1" signeerde ook mijn filmcell van "Star Wars" en poseerde voor de foto.Thomas Sangster is vooral bekend door zijn rollen in "Love Actually", "The Last Legion" en "Tristan + Isolde" signeerde mijn "Tristan & Isolde" filmcell en mijn DVD-cover van "The Last Legion". Verder poseerde de inmiddels negentienjarige acteur voor de foto.
Michael Ironside, bekend van films als "Terminator Salvation", "Starship Troopers" en "Top Gun" poseerde hieronder voor de foto.
Jacob Kogan, wereldberoemd geworden door zijn rol als "Young Spock" en de hitfilm "Star Trek" en verder nog bekend is uit "Joshua" (in NL bekend als "The Devil's Child" signeerde mijn DVD-cover van "The Devil's Child" en poseerde vor de foto.
Sean Maguire, bekend uit de top (of the flop)film "Meet the Spartans" signeerde mijn DVD-cover van "Meet The Spartans" en poseerde voor de foto.
Jimmy Jean-Louis, o.a. bekend van de hitserie "Heroes" poseerde voor de foto.
Sendhil Ramamurthy, bekend van de hitserie "Heroes" poseerde voor de foto.
Chris Sarandon, bekend van onder andere "The Nightmare Before Christmas", "The Osterman Weekend" en "Child's Play" signeerde mijn DVD-cover van "Child's Play" en poseerde voor de foto.
Paul McGann, bekend van onder andere "Doctor Who" en "Alien³ " signeerde mijn DVD-boxset van Alien en poseerde voor de foto. Josh Herdman, bekend van de "Harry Potter" films poseerde voor de foto.
Michael Shanks bekend van onder andere de televisieseries "Stargate SG-1" en "24" poseerde hieronder voor de foto.
Bruce Boxleitner bekend van onder andere de film "TRON" en de televisieseries "Babylon 5" en "Heroes" poseerde voor de foto.
Mark Ryan, bekend als de stem van Bumblebee uit de "Transformers" films poseerde hieronder voor de foto.

Geen opmerkingen: